Language

Language

قطع دست دلالان حوزه کشاورزی از واحد‌های تولید به مصرف

استاندارخوزستان:دست دلالان باید از واحد‌های تولید به مصرف قطع شود تا خود کشاورزان بتوانند محصولاتشان را به بازار برسانند.

به گزارش گروه سیاسی جوانان خوز، استاندار خوزستان ضمن تبریک هفته دفاع مقدس و تقدیر از مدیران سازمان جهاد کشاورزی در استان با اشاره به تولید انبوه گندم در استان خوزستان از سوی کشاورزان اظهار داشت: از مدیران سازمان جهاد کشاورزی تشکر می‌کنم که عزت بخشیدند و حدود یک میلیون و ٨٠٠ هزار تن گندم را خریداری کردند.

حسینی محراب با اشاره به تولید انبوه گندم در استان خوزستان از سوی کشاورزان عنوان داشت: تولید گندم در استان بیش از آمار خریداری شده است، زیرا به دلیل سنت برخی از مردم مقداری آرد و گندم را در منازل خود نگه می‌دارند.

وی با بیان اینکه معاونان وزارتخانه حمایت‌های خوبی را از بخش کشاورزی در استان خوزستان داشتند؛ تصریح کرد: انتظار می‌رود در خوزستان که توسعه و اشتغال در آن به کشاورزی وابسته است، فعالیت‌های قوی تری اجرا شود.

استاندار خوزستان با اشاره به سایر طرح‌های کشاورزی پیگیری شده پس از گندم در استان؛ افزود: در کشت نیشکر بیشترین تولیدشکر را برای کشور داشتیم؛ همچنین در کشت خرما، کلزا، چغندر قند تولیدات خوبی در استان صورت گرفت افزون بر این با توجه به مشکلات آبی در غرب استان رکورد بسیار خوبی در کشت شلتوک به ثبت رساندیم.

حسینی محراب ادامه داد: یکی از مهمترین طرح‌های کشاورزی استان خوزستان؛ طرح ۵۵٠ هزار هکتاری مقام معظم رهبری است که در مرحله نخست آن حدود ٣٠٠ هزار هکتار انجام شد؛ البته این طرح باید در ٨ مرحله «آماده سازی زمین و انهار، زهکشی و کانال ها، زراعت باغبانی صنایع تبدیلی پایانه‌های صادراتی و …» صورت گیرد و پس از آن به استانی توسعه یافته از نظر کشاورزی خواهیم رسید.

وی ابراز داشت: از وزیر کشاورزی درخواست می‌شود تا با توجه به حق السهمی که از شرکت نیشکر براساس قانون بودجه سال جاری برای اجرای این طرح دریافت کردیم؛ ستاد وزارتخانه با قدرت همکاری لازم را انجام دهد و پای کار باشد تا در دولت سیزدهم این اتفاق مهم را برای خوزستان رقم بزنیم.

استاندار خوزستان با اشاره به سهم بالای تولیدات باغی در استان گفت: با توجه به سهم بالای تولیدات باغی، زراعی و صیفی جات دراستان خوزستان نیازمند پایانه‌های صادراتی هستیم تا محصولات کشاورزی صادراتی استان را به سایر کشور‌ها برسانیم.

این مقام مسئول یکی از راه‌های رشد کشاورزی استان را در دست داشتن بازار‌های منطقه دانست و اظهار داشت: سرمایه گذاری در رشد و ایجاد صنایع تبدیلی و بسته بندی برای در دست گرفتن بازار‌های منطقه ضروری است.

حسینی محراب با تاکید بر اجرای آبیاری زیر سطحی در استان عنوان داشت: آبیاری زیر سطحی در استان با جدیت دنبال می‌شود و٢٠٠ الی ٣٠٠ هکتار توسط نیشکر و برخی از بخش‌های دیگر برای جلوگیری از تبخیر آب اجرایی شده است.

وی بیان داشت: اگر بتوانیم در استان خوزستان آبیاری زیر سطحی را به عنوان کاری نمونه با قیمتی ارزانتر انجام دهیم، سایر استان‌های جنوبی نیز به خوبی می‌توانند از آبیاری زیر سطحی استفاده کنند و بهترین برداشت‌ها را با کاهش مصرف آب خواهیم داشت.

استاندار خوزستان افزود: اشتغال و تولید شیلات یکی از کار‌های جدی در استان خوزستان است و بازار بسیار خوبی را در منطقهداریم، بازار عراق شدیدأ نیازمند تولیدات این بخش به ویژه «ماهی و شیلات» است؛ سایر کشور‌های منطقه نیز نیازمند تولیدات شیلاتی هستند و خوزستان می‌تواند نیاز این کشور‌ها را با صادرات برطرف کند.

حسینی محراب ادامه داد: شوشتر و دزفول در تولید ماهی خاویار موفق بوده است که می‌توان این موضوع را با جدیت به عنوان بخشی درآمدزا در استان دنبال کرد.

وی با اشاره به اجرای طرح زراعت چوب در استان خوزستان ابراز داشت: با توجه به کانون‌های ریزگرد و مراکز گرد و غبار در استان طرح زراعت چوب توسط منابع طبیعی و جهاد کشاورزی خوزستان دنبال می‌شود و در این راستا بیش از ٣٠٠ هزار هکتار زمینشناسایی شده است؛ وزارت نیرو و سازمان آب و برق نیز همکاری خوبی را در این زمینه داشتند و اگر بتوانیم در برنامه ٣ الی ۴ سالهاین زمین‌ها را زیر کشت چوب ببریم با توجه به برآورد‌های درآمدی این حوزه کشاورزان استان می‌توانند از هر هکتار کشت چوب بیشتراز قیمت زعفران درآمدزایی کنند؛ کارخانه‌های استان به صورت تضمینی خرید چوب را در دستور کار دارند و در این راستا نیز نیازمند حمایت هستیم.

استاندار خوزستان گفت: رقم‌های بسیار خوبی در نهالستان‌های استان کشت شده است و امیدواریم که بتوانیم در زمان درختکاری این نهالستان‌ها را به بالای ٧٠ میلیون درخت برسانیم؛ البته می‌توان به بیش از این هم فکر کرد و در تلاشیم تا بخش وسیعی از طرح یک میلیون کاشت درخت را در استان خوزستان تحقق ببخشیم.

حسینی محراب اظهار داشت: واسطه‌های حوزه کشاورزی سبب می‌شوند که کشاورز سود لازم را از محصولات کشت شده خود نبرد؛ دست این دلالان باید از واحد‌های تولید به مصرف قطع شود تا خود کشاورزان بتوانند محصولاتشان را به بازار برسانند.

وی با بیان اینکه کشت گلخانه‌ای در بسیاری از مناطق استان خوزستان نتایج خوبی داشته است؛ بیان داشت: اگر بتوانیم کشت‌های گلخانه‌ای یک طرفه و ارزان قیمت داشته باشیم؛ خوزستان به یکی از قوی‌ترین زمینه‌ها در کشت گلخانه‌ای به ویژه تولید میوه هایگران قیمت مناطق گرمسیری تبدیل خواهد شد که این امر می‌تواند موجب ثروت افزایی برای استان شود.

این مقام مسئول در پایان با تاکید بر افزایش دانش کشاورزان تصریح کرد: کشاورزان ما باید فارغ التحصیلان رشته‌های دانشگاهی امور زراعی، باغبانی و امور دام باشند تا شاهد پیشرفت راهبردی این بخش باشیم.

پایان گزارش/

4.5/5

پیشنهاد سردبیر

پربازدیدها

ایران و روسیه توافقنامه ایجاد مسیر سبز گمرکی امضا کردند
مرمت مسجد جامع تاریخی شوشتر
بازگشت حجاج خوزستانی از ۲۹ تیر ماه به کشور
ضرورت برنامه ریزی برای توسعه اقتصاد روستاهای خوزستان
خرید یک میلیون و ۸۰۰ هزار تن گندم در خوزستان
ضرورت فراهم کردن شرایط برای تعطیلی دو روزه بانکها
مدال آوری خوزستانی‌ها در انتخابی تیم‌ملی پرورش اندام
رونمایی از پوستر هفتمین جشنواره‌ی رسانه ای، فرهنگی ابوذر خوزستان
آغاز مرمت خانه تاریخی نجف خان بهبهان
کنکور 1402 چگونه برگزار می‌شود؟

سرخط اخبار کل

P-IMG-20220827-WA0042
170073487
1401022710230131825340564
10270921_965
169923679
8583692_466

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *