Language

Language

تامین امنیت غذایی در دزفول با تقویت کشاورزی دانش بنیان

مدیر جهاد کشاورزی دزفول: یکی از راه‌های رسیدن به امنیت غذایی، تقویت کشاورزی دانش بنیان و هوشمندسازی آن است.

به گزارش گروه شهرستانی جوانان خوز، بهروز قمرزاده کشاورزی را یک کار سیستمی عنوان کرد و گفت: برای رسیدن به نتیجه خوب و تامین امنیت غذایی باید همه اجزا با هم هماهنگ باشند.

وی به عملکرد خوب استان خوزستان در تولید گندم در امسال اشاره کرد و افزود: علاوه بر بارندگی‌های خوب، تلاش مراکز تحقیقاتی، دانشگاهی، پژوهشی و شرکت‌ها و کارشناسان در این زمینه نقش داشتند.
قمرزاده یکی از راه‌های رسیدن به امنیت غذایی را حکمرانی کشاورزی دانش بنیان عنوان کرد و ادامه داد: هوشمندسازی کشاورزی در دستور کار است که باید تقویت شود.
مدیر جهاد کشاورزی دزفول با بیان اینکه این شهرستان قطب کشاورزی و تولید سبزی و صیفی منطقه محسوب می‌شود، اضافه کرد: صادرات محصولات غذایی به کشور‌های منطقه و اوراسیا نشانه ظرفیت بالای کشاورزی دزفول و شمال خوزستان است که باید موردتوجه قرار گیرد.
این مقام مسئول استفاده از همه ظرفیت‌ها به صورت سیستمی را لازمه داشتن کشاورزی خوب دانست و گفت: تولید کنندگان کود یکی از اهرم‌هایی هستند که در عملکرد محصول موثر هستند، بنابراین تامین سبد کمی و کیفی کود برای محصولات کشاورزی باید موردتوجه قرار گیرد.
وی با بیان اینکه در تولید محصولاتی، چون سبزی و صیفی کیفیت حرف اول را می‌زند، گفت: صادرات این محصولات نیازمند تولید محصول باکیفیت و استفاده از نهاده‌های سالم و ارگانیک است که در این همایش معرفی سبد کودی با دعوت شرکت‌های دانش بنیان در نظر گرفته شده است.
به گفته قمرزاده؛ دزفول یکی از شهرستان‌های پیشرو در حوزه شرکت‌های دانش بنیان است، بطوریکه شرکت دز نوین صنعت براساس نیاز بخش کشاورزی، ماشین آلات تولید می‌کند.
وی با بیان اینکه این شرکت بیشتر ماشین آلات طرح راهبری را به صورت هوشمند و کاملا مکانیزه تولید کرده است، افزود: یک شرکت دیگر نیز به ۱۰ کشور اطراف ماشین آلات براساس نیاز صادر می‌کند.
قمرزاده با قدردانی از مراکز تحقیقاتی استان خوزستان و استقبال از فعالیت شرکت‌های دانش بنیان، گفت: با بسترسازی مناسب تلاش می‌کنیم بتوانیم محصولات تولیدی خود را معرفی کنیم که این امر در رابطه با ارزآوری، تامین امنیت غذایی، توسعه صادرات و رونق تولید نیز موثر خواهد بود.
وی افزود: یکی از کار‌هایی که در کنار امنیت غذایی مدنظر است توسعه و حمایت از شرکت‌های دانش بنیان در همه زمینه‌ها است، همچنین کار‌های خوبی در زمینه هوشمندسازی در گلخانه‌ها، مرغداری‌ها و شرکت‌هایی مانند شهید رجایی باهدف بهره وری بیشتر از نور آفتاب، کود به موقع و استفاده بهینه از آب در بخش کشاورزی انجام شده است.
قمرزاده درخصوص کشت تابستان می‌گوید: در حوضه کرخه کشت ۴۰ هزار هکتار در تابستان پیش بینی شده و کشت شلتوک ممنوع اعلام شده است، ولی در حوضه دز کشت با احتیاط انجام خواهد شد و محدودیت کشتی اعلام نشده است.
وی درباره صادرات محصولات کشاورزی گفت: در ۲ سال اخیر حدود ۳۵۰ هزار تن انواع محصولات سبزی و صیفی دزفول به کشور‌های حاشیه خلیج فارس و اورسیا صادر شده است.
پایان گزارش/
4.5/5

پیشنهاد سردبیر

پربازدیدها

۶ مصدوم در برخورد پراید و تیبا در رامهرمز
مراسم اجتماع امام رضایی‌ها در اهواز + گزارش تصویری
امضای توافق نیمه‌رساناها میان آمریکا و ویتنام در همسایگی چین
اجرای نمایش موزیکال شهر خرگوش‌ها در اهواز
گرد و خاک۲۲۳نفر را در جنوب خوزستان روانه بیمارستان کرد
اهدای یک هزار مجموعه جهیزیه به نوعروسان نیازمند خوزستان
هشدار سطح زرد هواشناسی در محدوده مناطق ساحلی خوزستان
نشست نماینده نهاد ریاست جمهوری با فرمانداران و مدیران کل استان خوزستان
تلاش‌ها برای کاهش آبگرفتگی و پس زدگی فاضلاب در اهواز
منظور: آیین نامه حقوق و دستمزد ۱۴۰۳ در هیئت دولت تصویب شد

سرخط اخبار کل

7971705_268
9647117_960
169919543
1398111813060820719609404
8491943_103
3627971

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *