پایگاه خبری - تحلیلی1400

Language

Language

برچسب‌ها

بهبود کیفیت نان در دزفول

مدیر جهاد کشاورزی دزفول گفت: با نظارت بر نانوایی‌های شهرستان، کیفیت نان بهبود خواهد یافت.

به گزارش گروه شهرستانی جوانان خوز ، بهروز قمرزاده گفت: طرح پایش نانوایی‌ها به صورت دوره‌ای برگزار می‌شود و طی آن کیفیت و نحوه عرضه نان نانوایی‌های شهرستان و روستا‌ها مورد بررسی قرار می‌گیرد.

وی با اشاره به اینکه این بازدید‌ها در دو مرحله انجام می‌شود، افزود: در مرحله اول توزیع بروشور و نکات فنی لازم ارائه و سپس بازرسی‌های روزانه از واحد‌های نانوایی و برخورد برابر مقررات با متخلفان انجام می‌شود.

قمرزاده با تاکید بر اینکه ارتقای کیفیت نان یکی از کارویژه‌های مهم مدیریت جهاد کشاورزی دزفول است، ادامه داد: نظارت مستمر بر عملکرد نانوایی‌ها و کیفیت نان در این شهرستان در دستور کار قرار دارد.

پایان گزارش/

4.5/5

پیشنهاد سردبیر

پربازدیدها

از مدال‌آوران هیات ورزش بیماران خاص خوزستان تجلیل شد
پیش بینی تحقق ۱۰۰ درصدی تولید در کشت و صنعت نیشکر دهخدا
پرداخت وام به فعالان صنایع دستی و کارآفرینان خوزستانی
پوشش تحولات اوکراین | آمادگی کی‌یف برای مذاکره با روسیه و ترکیه
جریمه قاچاقچی ماشین ظرفشویی در ماهشهر
سفر "مورا" به تهران؛ تلاش اروپا برای رساندن آمریکا به تصمیم سیاسی
تاکید بر حضور همگانی برای مبارزه با استکبار در روز قدس
کرم‌زاده: سطح مسابقات جایزه بزرگ بالا بود
جوانان‌خوز | سردار وحیدی: همه ریشه‌های تروریستی حادثه مشهد و جریانات خط دهنده شناسایی می‌شوند
کشت برنج در حوزه سد کرخه ممنوع است

سرخط اخبار کل

P-IMG-20220905-WA0015
11065375_729
9619852_872
139810091829404819247984
9715102_910
14001113000389_Test_PhotoN

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *