Language

Language

برگزاری دادگاه رسیدگی به پرونده گروهک تروریستی الاحوازیه در حادثه رژه اهواز

دادگاه رسیدگی به پرونده حادثه رژه اهواز سال ۱۳۹۷، دایر بر دادرسی حقوقی با حضور خانواده شهدای این حادثه تروریستی برگزار شد.

به گزارش گروه خبری جوانان خوز ، دادگاه رسیدگی به پرونده حادثه رژه اهواز سال ۱۳۹۷، دایر بر دادرسی حقوقی با حضور خانواده شهدای این حادثه تروریستی در شعبه ۵۵ دادگاه امور بین‌الملل دادگستری استان تهران به ریاست قاضی حسین زاده برگزار شد. در این حادثه تروریستی ۲۵ هموطن به شهادت رسیدند و بیش از ۷۰ تن مجروح شدند.

۳۱ شهریور سال ۹۷، اهواز شاهد حادثه خونینی بود که در آن عوامل و مزدوران وابسته به استکبار جهانی، در یک اقدام کور تروریستی، رژه نیرو‌های مسلح را به رگبار بسته و جمعی از نظامیان و غیرنظامیان از جمله یک کودک چهار ساله را به شهادت رساندند. این حمله حدود ساعت ۹ صبح روز ۳۱ شهریور ۹۷ در بلوار قدس اهواز محل رژه نیرو‌های مسلح رخ داد.

مهاجمان که پیش از اجرای این مراسم در پشت محل برگزاری رژه کمین کرده و منتظر بودند، حدود نیم ساعت پس از آغاز مراسم، مسیر رژه یگان‌های سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و ارتش جمهوری اسلامی ایران و غیرنظامیان را که به تماشای رژه آمده بودند به رگبار گلوله بستند.

قاضی دادگاه ضمن اعلام رسمیت جلسه دادگاه گفت: دادخواهی علیه دولت متخاصم آمریکا و ۳۶ نفر از فرماندهان این دولت است و همه خواهان‌ها و خواندگان با صدور ابلاغیه از برگزاری دادگاه مطلع هستند، اما در دادگاه حاضر نشده‌اند.

مجید حسین زاده یادآور شد: گروهک الاحوازیه در سال ۹۷ به صورت بغی به مردم و سربازان حمله ور شدند و نسبت به شهید کردن ۲۵ نفر و مجروح کردن ۷۰ نفر اقدام کردند و این اقدام تروریستی است.

وی درباره صلاحیت دادگاه در رسیدگی به پرونده، افزود: مطابق با قانون، همه اتباع می‌توانند نسبت به شکایت هر دولت که مصونیت آن‌ها را نقض کرده‌اند طرح دعوا کنند همچنین مطابق قوانین داخلی، دولت جمهوری اسلامی ایران مکلف به رسیدگی به نقض قوانین علیه شهروندانش است.

حسین‌زاده گفت: هرکس به هر طریقی نسبت به مال و جان شهروندان تعرض کند دادگاه حقوقی تهران مکلف به رسیدگی است و دولت جمهوری اسلامی و دستگاه قضایی مکلف هستند دادخواهی اتباع ایرانی که از اقدامات آمریکا متضرر شده‌اند را رسیدگی کنند.

وی تصریح کرد: اقدام دولت ایالات متحده آمریکا مبنی بر تجهیز و حمایت از گروهک‌های تروریستی و حمله به اتباع ایرانی مصداق بارز نقض حقوق بشر است.

پس از اظهارات رئیس دادگاه، پورابراهیمی شکات پرونده با دستور قاضی در جایگاه قرار گرفت و گفت: در این حادثه تروریستی ۱۵۰ خانواده داغدار شده‌اند و قلب همه ملت ایران نیز جریحه دار شده است و به دلیل فشار‌های روحی و روانی، دولت ایران مجبور شد دو روز بعد از حادثه را عزای عمومی اعلام کند و علاوه بر مسئولیت کیفری این حادثه از باب مسئولیت مدنی برای جبران خسارات خواستگار مطالبه خسارت مادی و معنوی همراه با جریمه تنبیهی هستیم.

وی ادامه داد: برمبنای اسناد و مدارک ارائه شده، خواندگان از اعضای گروهک تروریستی الاحوازیه بودند که فرج الله چعب در اردیبشهت به اعدام محکوم شد و یعقوب لیسی و حبیب لبگان در زندان سایر کشور‌ها هستند و متهمان دیگر پرونده دولت آمریکا و رهبران آن هستند.

وکیل شکات پرونده حادثه تروریستی رژه نظامی اهواز سال ۹۷، گفت: روسای جمهور وقت آمریکا در آن زمان که در ایجاد و شکل‌گیری گروهک داعش نقش بسزایی داشتند و همچنین حمایت سیاسی، مالی و امنیتی کردند؛ بوش، اوباما، ترامپ سه متهم دیگر پرونده هستند همچنین مایک پنس نیز خود بیان داشته که داعش ساخته آن‌ها بوده است، وزارت خزانه‌داری ایالت متحده آمریکا و وزرای آن از جمله نهاد‌های دیگری بودند که از داعش حمایت کرده‌اند.

وی گفت: خزانه‌داری آمریکا به دلیل حمایت مالی و تامین مالی تروریسم و حمایت از داعش یکی از خواندگان این پرونده است؛ اسناد حمایت مالی و مبالغی بالغ بر ۴۰۰ و ۵۰۰ میلیون دلار در حمایت از داعش در پرونده موجود است.

پورابراهیمی افزود: وزارت دفاع ایالت متحده آمریکا در تامین تسلیحات، مهمات و مواد منفجره گروهک‌های تروریستی و سازمان سیا در حمایت‌های امنیتی که برای داعش داشته است. وی اضافه کرد: سازمان سیا به دلیل حمایت‌های امنیتی و اطلاعاتی از گروهک داعش و ستاد فرماندهی ایالات متحده آمریکا به دلیل حمایت نظامی و آموزش از دیگر خواندگان در این پرونده هستند.

امنیت و آرامش فقط متعلق به کودکان شما نیست

پس از آن فاطمه خدادوست مادر شهید چهار ساله محمدطا‌ها اقدامی در جایگاه قرار گرفت و خطاب به مقامات کشور‌های حامی تروریسم، گفت: امنیت و آرامش فقط متعلق به کودکان شما نیست؛ جلوی سیاست‌های غیرانسانی در گسترش تروریست را بگیرید.

وی با اشاره به اینکه بعد از شهادت جگر گوشه‌ام، زندگی ندارم، افزود: شکایت من از دولت‌های حامی تروریست به این دلیل است که مکیدن خون دولت‌ها هر بار به طریقی است؛ تاکنون با غارت اموال همراه بوده است و گاهی با توسل به زور و با ایجاد رعب و وحشت انجام شده است.

پدر شهید چهار ساله طا‌ها اقدامی نیز با نشان دادن کفش‌ها و لباس خونین او در دادگاه، گفت: دولت آمریکا و حامیانش بویی از انسانیت نبرده اند.

وی با نشان دادن شناسنامه فرزندش که مهر شهادت بران خورده بود، یادآور شد: فرزند من چهار ساله بود و هنوز زبان باز نکرده بود که شهید شد؛ چگونه می‌تواند بینش سیاسی داشته باشد که او را به شهادت رساندند. شناسنامه فرزند من تنها پس از چهار سال باطل شد.

پدر محمد طا‌ها اقدامی ادامه داد: حبیب فرج الله چعب پس از حادثه رخ داده در رسانه‌های غربی حاضر شد و از انجام این عملیات ابراز خشنودی کرد؛ او حتی در دادگاه هم بیان کرد برای رسیدن به اهداف خود باید محمدطا‌ها و امثال او را به شهادت می‌رساند.

وی گفت: تروریست‌ها در فاصله یک متری به محمدطا‌ها شلیک کردند و این نشان می‌دهد گروهک تروریستی الاحوازیه با اشراف کامل اقدام به شهادت رساندن فرزندم کرد و محمدطا‌ها و دیگر کودکان قربانی سیاست کاری دولت‌های غربی هستند.

پدر شهید محمد طا‌ها اقدامی افزود: حبیب چعب الله فرج از دولت سوئد مورد حمایت قرار می‌گرفت و جلسات این فرد در دانمارک و انگلستان برگزار می‌شد شهادت محمدطا‌ها برگ حقارت آمیزی بود که نشان داد دولت آمریکا و حامیانش از ریختن خون کودکان هیچ ابایی ندارند و از دادگاه خواهش دارم رأی بازدارنده‌ای صادر کند.

به شهادت رساندن کودک چهار ساله اوج عقده دوزی و کینه دوزی آمریکا علیه مردم ایران است

در ادامه جلسه دادگاه، قاضی حسین زاده اظهار داشت: هرکجا که حرفی از شهادت وجود دارد، ایالت متحده آمریکا حاضر است؛ به شهادت رساندن کودک چهار ساله اوج عقده دوزی و کینه دوزی آمریکا علیه مردم ایران است.

وی گفت: برای دادگاه محرز است که اقدام گروهک تروریستی صراحتا مقابله با مردم ایران است و دولت ایالات آمریکا با حمایت‌های بسیار از گروهک‌های تروریستی ضرر‌های بسیاری را بر مردم ایران وارد کرده است و این دولت بویی از انسانیت نبرده است.

در ادامه قاضی حسین زاده از علی رشاد یکی از مجروحان حادثه تروریستی رژه اهواز سال ۹۷ پرسید چه تعداد خبرنگار در این مراسم حضور داشتند گفت: تروریست‌ها از پشت خبرنگاران اقدام به تیراندازی کور کردند و خبرنگاران در این حادثه زودتر از شهروندان مورد حمله قرار گرفتند.

قاضی حسین‌زاده در پایان جلسه دادگاه گفت: اقدامات دولت آمریکا مبنی بر تجهیز گروهک‌های تروریستی براساس قوانین داخلی خود آن‌ها نیز جرم تلقی می‌شود و وصف جزایی دارد و آن‌ها آنچه در کشور خود جرم تلقی می‌کنند در کشور ثالث انجام می‌دهند.

وی ادامه داد: ایالات متحده آمریکا براساس تحقیقات دادگاه حمایت‌ها و هزینه‌های کلانی را علیه ملت ایران انجام داده است و حامی و پشتیبان گروهک‌های تروریستی است که به جان ملت ایران افتاده اند؛ حادثه تروریستی شاه‌چراغ، حمله تروریستی داعش به مجلس شورای اسلامی و حادثه تروریستی در رژه اهواز تنها بخشی از آن‌ها است.

قاضی حسین زاده با اشاره به خوش رقصی‌های رسانه‌ای فرماندهان در رسانه‌ها مبنی بر اینکه ما با ملت ایران هستیم، اظهار داشت: سوال از آن‌ها این است که آنان که بار‌ها و مکرر مردم ایران را علیه یکدیگر تحریک می‌کنند؛ آیا شهدای رژه اهواز مردم ایران نبودند؟ آیا شهدای حمله داعش به مجلس شورای اسلامی مردم نبودند؟ بدیهی است تعارض محرز میان گفتار و عمل آن‌ها وجود دارد و آمریکا و حامیانش بدون ملاحظه برای تامین امنیت تروریست‌ها و معتمدین خود را در کشور‌های خود اقدام می‌کنند و سرکردگان تروریست‌ها پشتیبانی امنیتی می‌شوند.

قاضی حسین‌زاده ختم جلسه دادگاه را اعلام کرد.

پایان گزارش/

4.5/5

پیشنهاد سردبیر

پربازدیدها

حضور ۲۰۰ هنرمند در سوگواره بین المللی روایت راهیان
اهدای بسته‌های معیشتی به نیازمندان شوشتر
استاندار خوزستان ؛حرکت هیئت دولت از اندیمشک و دزفول آغاز میشود
پوشش تحولات اوکراین| تکذیب تلاش رهبران غربی برای سوق دادن زلنسکی به مذاکره با مسکو
جلوگیری از برگزاری ۲ تور گردشگری غیرمجاز در دزفول
گرد و خاک ۱۲ هزار خوزستانی را به مراکز درمانی کشاند
تنظیم بازار خوزستان با توزیع گوشت قرمز منجمد
گرد و خاک۲۲۳نفر را در جنوب خوزستان روانه بیمارستان کرد
برگزاری مسابقات کارگری کشور با حضور نماینده خوزستان
رتبه برتر معاونت مشارکت های مردمی اداره کل نوسازی مدارس خوزستان در کشور

سرخط اخبار کل

10302783_506
61750852
1399091710470080921763704
cropped-logo_footer
1397060111272384215125274
IMG_۲۰۲۴۰۵۰۲_۲۲۴۳۲۰

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *