Language

Language

آیین مراسم تقریظ رهبر انقلاب بر کتاب «حوض خون» در اندیمشک برگزار شد

به گزارش گروه خبری جوانان از  اندیمشک ،   مراسم رونمایی از تقریظ مقام معظم رهبری بر کتاب حوض خون عصر امروز، ۲۲ اسفندماه، با حضور جانشین فرمانده‌ کل سپاه سردار سرتیپ پاسدار علی فدوی، فرمانده سپاه خوزستان سردار سرتیپ پاسدار حسن شاهوارپور، جمعی از اهالی فرهنگ و ادب، مسئولان لشکری کشوری، استانی، خانواده های معظم شهدا و آحاد مردم در اندیشمک با عنوان دوازدهمین پاسداشت ادبیات جهاد و مقاومت، در محل بیمارستان شهید کلانتری اندیمشک برگزارشد.

در مراسم دوازدهمین پاسداشت ادبیات جهاد و مقاومت، تقریظ حضرت آیت‌الله خامنه‌ای بر کتاب «حوض خون» منتشر شد.
متن تقریظ رهبر انقلاب اسلامی بر این کتاب به شرح زیر است:

بسم الله الرّحمن الرّحیم

ـ اولین احساس، پس از خواندن بخش‌هائی از این کتاب، احساس شرم از بی‌عملی در مقایسه با مجاهدت این مجاهدانِ خاموش و بی‌ریا و گمنام بود. آنچه در این کتاب آمده بخش ناشناخته و ناگفته‌ئی از ماجرای عظیم دفاع مقدس است. باید از بانوی پرکار و صبور و خوش‌سلیقه‌ئی که این کار پرزحمت را به‌عهده گرفته و بخوبی از عهده برآمده است و نیز از مؤسسه‌ی جبهه‌ی فرهنگی عمیقاً تشکر شود.

آیین مراسم تقریظ رهبر انقلاب بر کتاب «حوض خون» در اندیمشک برگزار شد

کتاب «حوض خون» که به‌قلم فاطمه‌سادات میرعالی و با تحقیق جمعی از فعالان حوزه ادبیات دفاع مقدس نوشته شده و به‌همت انتشارات راه یار به چاپ رسیده است، روایتگر خاطرات زنانی است که در مدت هشت سال دفاع مقدس در رختشوی‌خانه بیمارستان شهید کلانتری، ملحفه و البسه رزمندگان و مجروحان را می‌شستند.

رهبر انقلاب اسلامی مهرماه امسال در دیدار دست‌اندرکاران کنگره شهدای زنجان با اشاره به مطالعه کتاب «حوض خون» فرمودند: «من اخیراً یک کتابی خواندم به‌نام حوض خون ـ البتّه من در اهواز دیده بودم؛ خودم مشاهده کردم آن‌جایی را که لباس‌های خونی رزمندگان را و ملحفه‌های خونی بیمارستان‌ها و رزمندگان را می‌شستند؛ [اینها را] دیدم ـ که این کتاب تفصیل این چیزها را نوشته؛ انسان واقعاً حیرت می‌کند؛ انسان شرمنده می‌شود در مقابل این‌همه خدمتی که این بانوان انجام دادند در طول چند سال و چه زحماتی را متحمّل شدند؛ اینها چیزهایی است که قابل ذکر کردن است.» ۱۴۰۰/۰۷/۲۴

کتاب «حوض خون» نمونه‌ای است از مسیر جدید خاطره‌نویسی دفاع مقدس؛ مسیری که در آن هم راوی، در دل ماجرا حضور دارد و هم سبک روایت او تغییر کرده است. انتشارات راه یار که در آثار خود نشان داده است به طبقه متوسط اهتمام ویژه‌ای دارد و صدای کسانی است که تاکنون در جریان خاطره‌نویسی دفاع مقدس و انقلاب اسلامی نادیده گرفته شده‌اند، در کتاب «حوض خون» نیز به‌سراغ زنانی رفته است که در اندیمشک در سال‌های جنگ تحمیلی در رخت‌شویی فعالیت می‌کردند و لباس رزمندگان و مجروحان را می‌شستند. فاطمه‌سادات میرعالی، نویسنده و تدوینگر این اثر، به‌سراغ تک‌تک زنانی که در قید حیات بوده‌اند، رفته و پای خاطرات آنها نشسته است. این زنان با وجود آنکه محور خانواده‌های خود بوده‌اند و حضور آنها در خانه آن هم در شرایط بحرانی جنگ ضروری بود، به پایگاه‌های راه‌اندازی‌شده جهت شست‌وشوی البسه می‌رفتند تا به‌نوبه خود گرهی از مشکلات باز کنند.

4.5/5

پیشنهاد سردبیر

پربازدیدها

بیمارستان ابوذر اهواز، خانه دوم کودکان مبتلا به آنفولانزا
همدردی رضا پهلوی با تروریست‌ها و تجزیه‌طلبان
کاهش بورس عربستان تحت تاثیر بازارهای بین‌المللی
مزین شدن معابر شوش به نام شهیدان
توضیح میراث‌فرهنگی خوزستان در خصوص آرامگاه‌ ۲۰۰۰ ساله در ایذه
اقدام مهم دولت سیزدهم در حوزه نفت و گاز؛ از امضای ۷ قرارداد بزرگ تا توقف قطع برق و گاز در زمستان
امام جمعه باغملک : «قدس» نماد مقاومت ملتی مظلوم در برابر رژیم دژخیم و صهیونیست است
بیانیه جبهه پایداری | مبانی معرفتی حقیقت انقلاب اسلامی فراموش شود، به دام مرتجعان خواهیم افتاد
ورود گردشگران به شادگان در حال افزایش است
بهره برداری از طرح های بیمارستان شهید دکتر مجید بقایی اهواز

سرخط اخبار کل

P-IMG-20220622-WA0053
9657098_131
14001224000481_Test_PhotoN
IMG_۲۰۲۲۰۹۱۲_۲۳۳۵۰۹
10147562_891
10328978_410

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *